Records, interesting cats

Ha valaki jobban megismeri a cicákat, akkor megtapasztalja, hogy a sok hasonlóság ellenére mindegyikük más és más személyiség. Vannak macskák, akiknél egyes tulajdonságok kiemelkedően eltérnek az átlagosnak mondhatótól.

A leghangosabban doromboló macska rekordját Merlin cica tartja. Az emberek gyakran kérdezik a gazdájától, hogy mi a csuda ez a zaj a háttérben, mire ő azt válaszolja, hogy ó ez csak Merlin, a macska. A leghosszab ideig élő macska Creme Puff volt. Ő 1967. augusztus 3-án született és 2005. augusztus 6-ig élt, 38 éves koráig.

A cicák sokféle színűek lehetnek, de egyiknek sincs olyan arca, mint Venus-nak. Első látásra sokan azt hitték, hogy fényképeit Photoshoppal változtatták meg. A leghosszabb macska 48,5 hüvelyk, azaz 126,1 cm hosszú, az orra hegyétől a farka végéig mérve.

Sok cicáról elmondható, hogy imádja a dobozokat, legyenek azok bármilyen méretűek.  Maru is közéjük tartozik, ő tényleg a dobozok rajongója. Sam cica pedig majdnem teljesen hófehér, a „szemöldökét” kivéve.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments